Πέμπτη, 4 Δεκεμβρίου 2008

ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΥΧΤΕΡΙΝΟΥΣ ΒΑΝΔΑΛΙΣΜΟΥΣ – ΧΑΝΙΑ

Τις μέρες που κορυφώνεται επικίνδυνα η απεργία πείνας των 15 μεταναστών χωρίς χαρτιά, μία μόνο βδομάδα μετά τη λήξη της μαζικής απεργίας πείνας των κρατουμένων στα σωφρονιστικά κολαστήρια της χώρας, η πόλη των Χανίων φοράει τα «καλά» της και γιορτάζει τα 95 χρόνια απο την Ένωση του νησιού με το ελληνικό κράτος. Αστυνομία θα ζώσει κάθε γωνία της πόλης ενώ δε θα παραλείψει να παρελάσει και ο στρατός, με τις ευλογίες των τοπικών αρχόντων, του παπαδαριού και της «φιλειρηνικής» τοπικής κοινωνίας.

Αηδιασμένοι από αυτό το βρώμικο συναπάντημα αποφασίσαμε να δράσουμε νύχτα, βεβηλώνοντας στις 1/12 με μαύρη μπογιά το κτίριο του Ιστορικού Αρχείου της Κρήτης (ιδιοκτησίας Υπουργείου Παιδείας) και χτυπώντας στις 2/12 με βαριοπούλες και μπουκάλια μαύρης μπογιάς τα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών του Πολεμικού Ναυτικού.

Δεν έχουμε να σεβαστούμε τίποτα απο τα σύμβολα και την ιστορία του γερασμένου αυτού κόσμου. Αναγνωρίζουμε μόνο την Ιστορία και τους αγώνες των κολασμένων και των επαναστατών, που εξεγέρθηκαν και εξεγείρονται ενάντια στην εκμετάλλευση, την καταπίεση και την υποταγή. Η ελευθερία θα ανθίσει μέσα από τα συντρίμμια αυτού του κόσμου.

ΥΓ. Ας γνωρίζουν οι «υπεύθυνοι» πως στην περίπτωση που οι μετανάστες απεργοί πείνας πάθουν κάτι ανεπανόρθωτο στην υγεία τους, η απάντησή μας δε θα τους σοκάρει απλά αλλά θα τους κάνει να χάσουν τον ύπνο τους."Ανθέλληνες και Βάνδαλοι"

"Νυχτερινή Ανταπόδοση"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Mια απορια εχω φιλε,
Οι αντιφασιστες ειναι αναρχικοι???
Ευχαριστω.