Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2007

Φυλάκιση 14 μηνών με αναστολή επιβλήθηκε στον ΝΑΖΙΣΤΗ-ΡΑΤΣΙΣΤΗ Κ.Πλεύρη για το βιβλίο του

Πλεύρη πες αλεύρι......



Ποινή φυλάκισης 14 μηνών με αναστολή, επέβαλε το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων στον δικηγόρο Κώστα Πλεύρη για την κατηγορία της παράβασης του νόμου περί φυλετικών διακρίσεων, που αφορά βιβλίο του με τίτλο «Εβραίοι, όλη η αλήθεια».
Το δικαστήριο έκρινε αθώους τους τρεις υπευθύνους της εφημερίδας «Ελεύθερος Κόσμος», που ήταν συγκατηγορούμενοι του Πλεύρη για τη δημοσίευση αποσπασμάτων του επίμαχου βιβλίου και επιστολών του με αφορμή την έκδοσή του βιβλίου.
Στην απολογία του ο συγγραφέας επανέλαβε τους ισχυρισμούς που προβάλλει και στο βιβλίο του περί μισαλλοδοξίας της εβραϊκής θρησκείας, ενώ υποστήριξε ότι «ο εβραϊσμός προσπαθεί να με πολεμήσει με μία δίκη και να μου κλείσει το στόμα».
Ο Πλεύρης αφού αναφέρθηκε στα «εγκλήματα των Εβραίων κατά των Παλαιστινίων», δέχθηκε ότι «και οι Γερμανοί έκαναν εγκλήματα» και κατέληξε ότι οι Εβραίοι «έχουν κάνει το Ολοκαύτωμα επιχείρηση και παίρνουν αποζημιώσεις από το γερμανικό κράτος».
Νωρίτερα, στο δικαστήριο είχε καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης του κ. Πλεύρη ο υπουργός επί Χούντας Σπύρος Ζουρνατζής, ο οποίος χαρακτήρισε επιστημονικό έργο το επίμαχο βιβλίο και τόνισε ότι «στη Δημοκρατία υπάρχει ελευθερία λόγου».
Η Εισαγγελέας Έδρας ζήτησε με την πρότασή της την αθώωση των κατηγορουμένων. Όπως τόνισε, για τους υπευθύνους της εφημερίδας δεν στοιχειοθετείται το αδίκημα, ενώ για τον συγγραφέα του βιβλίου εξέφρασε τη θέση ότι δεν μπορεί να ποινικοποιούνται οι απόψεις.
«Είναι ένα βιβλίο και όχι αντικείμενο δίκης -τόνισε η εισαγγελέας. Σε πολλά δεν συμφωνώ με τον Πλεύρη, αλλά είναι οι απόψεις του».

ΑΠΕ-ΜΠΕ


υγ.Τα κ. (κύριος) στον Πλεύρη κόπηκαν..
Να πας τώρα για καφέ με την εισαγγελέα την φασίστω και άλλη φορά όταν έρχεστε σε δίκες να μην έρχεστε μόνο 5 καραφλοί και ένας φουσκωτος-πορτιέρης...Κρίμα ειναι να στριμώγνεστε δίπλα στους ασφαλήτες
Τραβα κανε περιτομή στον υιό σου Πλεύρη τώρα και ρούφα το τρομπόνι !!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

to mouni tis mana sou kai tou pousti pou exeis gia patera ante trava na se xekoliasoun i tourkalvanoi epivitores apsole ton exarxeione

revolution είπε...

μωρη κωλοτρυπιδα τουρκοσπορε σε χαλασε που εφαγε ο Πλευρης;
Να ψοφησει η μανα σου καριολοπαιδο απο γαμησι αναρχικου

Ανώνυμος είπε...

KATA TA ALLA MILAS GIA ADIFASISMO REVOLUTION KAI MILAS SAN TON FASISSTA APO PANW

revolution είπε...

ετσι θελουνε τα παπαρια για να στρωσουνε φιλε μου
αλλο ο φασισμος και αλλο τα μπινελικια
και τα μπινελικια δεν ειναι φασισμος
γαμησι και προστιμο θελουνε!!!!