Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2007

Nazi-skinheads στη Μόσχα τεμάχισαν και προσπάθησαν να φάνε γυναίκα!

Η ασύδοτη δράση των νεοναζί στη Ρωσία, που τελευταία έχουν πληθύνει επικίνδυνα, έφτασε μέχρι τον κανιβαλισμό!

Η είδηση δημοσιεύτηκε στο Ρώσικο τύπο και προκάλεσε αηδία και οργή. Περαστική από το χώρο γύρω από κάποιο νεκροταφείο της Μόσχας, η άτυχη Jeanne D. έπεσε θύμα επίθεσης συμμορίας νεοναζί skinheads για το λόγο ότι δεν ανήκε στις "ανώτερες φυλές" κατα τη γνώμη τους. Οι νεοναζί, οπλισμένοι με μαχαίρια και φωνάζοντας αντισημιτικά συνθήματα, άρχισαν να βασανίζουν το ανίσχυρο θύμα τους αρχικά αφαιρώντας κομμάτια από το δέρμα του κρανίου της (σκαλπ), κι αφού από τον πόνο έχασε τις αισθήσεις της, συνέχισαν κόβοντας κομμάτια από τη σάρκα της τα οποία έψησαν στη φωτιά και επιχείρησαν να φάνε!
Την αποτρόπαια σκηνή παρακολουθούσαν ανήμποροι δυο άστεγοι κρυμμένοι στους θάμνους. Αρχικά φοβήθηκαν να τα βάλουν με τη συμμορία, όμως η οργή ξεπέρασε το φόβο τους κι εμφανίστηκαν για να σώσουν τη μισολιπόθυμη γυναίκα από βέβαιο θάνατο. Πάνω στη συμπλοκή η γυναίκα κατάφερε να συρθεί μέχρι τον κοντινότερο δρόμο, όπου καλούσε σε βοήθεια περαστικά αυτοκίνητα. Ενας οδηγός φορτηγού σταμάτησε και την μετέφερε σε νοσοκομείο.
Οι γιατροί χαρακτήρισαν πρωτοφανή την κατάστασή της.
Οι ναζί αφού έχασαν το θύμα τους, έφυγαν τρέχοντας από τη σκηνή του μαρτυρίου φωνάζοντας "Θάνατος στους εβραίους- Σώστε τη Ρωσία".

Η κατάσταση με τους φασίστες έχει γίνει ανεξέλεγκτη στη Ρωσία και όχι μόνο. Ως πότε θα τους ανεχόμαστε;


www.tden.ru/newspappers/394/023757/

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!! ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!! ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ! BASTA YA! ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΙΑ!