Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2007

Καναδάς: Xτύπημα αναρχικών σε στρατιωτικό γραφείο νεοσύλλεκτων

Επιθέσεις λίγο πριν τη συνδιάσκεψη των διοικητών του ΝΑΤΟ στη Victoria του Καναδά.

Το βασικό σύνθημα των αντι-πολεμικών χτυπημάτων είναι “Bring the War Home” το οποίο σύμφωνα με τα λόγια τους σημαίνει «οικονομική και πολιτική επίθεση ενάντια στη Πολεμική Μηχανή».

Το βράδυ της Κυριακής 9 Σεπτέμβρη αναρχικοί επιτέθηκαν εναντίον στρατιωτικού γραφείου νεοσύλλεκτων στην πόλη της Victoria έπειτα από μια σειρά προσφάτων επιθέσεων αναρχικών μέσα σε μια εβδομάδα.

Η ανάληψη ευθύνης. Το βράδυ της Κυριακής 9 Σεπτέμβρη αναρχικοί επιτέθηκαν εναντίον στρατιωτικού γραφείου νεοσύλλεκτων στην πόλη της Victoria ως συνέχεια και παρότρυνση στις πρόσφατες αυτόνομες επιθετικές δράσεις. Εμπνευσμένοι από το χτύπημα στο στρατιωτικό γραφείο νεοσύλλεκτων στο Vancouver και το χτύπημα στο κτίριο του Δημαρχείου και ενός security van στη Victoria την Παρασκευή, αυτή η δράση είχε σκοπό να αναδείξει τις δύο πλευρές του ίδιου άχρηστου νομίσματος που αποτελεί το κράτος του καναδά και η κατοχή ξένων εδαφών στο εξωτερικό από το ίδιο (π.χ. Αφγανιστάν) και τα εδάφη που αποκαλούνται Βόρειος Αμερικη. Ας εξελίξουμε τη σχέση μας με το σύστημα σπάζοντας το λεπτό γυαλί που βρίσκεται ανάμεσα σε εμάς και τον κόσμο χωρίς εξουσία που επιθυμούμε.

Οι δράσεις μας θα κλιμακωθούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: