Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2007

Στις 5 του Σεπτέμβρη θα πάρετε αυτό που σας αξίζει σκουλίκια νεοναζί...Φορέστε την μόνοι σας!!!


Την Τετάρτη ο τσαρλατάνος Πλεύρης όπως γράφτηκε και σε άλλο post δικάζεται με την κατηγορία του αντισημιτισμού και εκδήλωση ρατσιστικών αναφορών.
Το σκουπίδι "Πλεύρης" μιας και δεν βρήκε ΚΑΝΕΝΑΝ υποστηρικτή για την δίκη του, με το πρόσχημα οτι όλοι όσοι τον συμμερίζονται φοβούνται την Ισραηλινή δικαστική καταδίωξη, και όχι την μη ύπαρξη επιχειρημάτων, θα παρουσιαστεί στα κτίρια της οδού Λουκάρεως! Εκεί οι καραφλοκουραμπιέδες διαλαλούν πως θα τον υποστηρίξουν στην μεγάλη μάχη του εναντίον των Σιωνιστών Εβραίων.
Καλά θα κάνουν να είναι συγκρατημένοι όμως μιας και έτσι εέλγαν και για το ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ φεστιβάλ μίσους στην Αθήνα, και τελικά μαζεύτηκαν 50 ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΑ ΠΑΝΕΥΡΩΠΕΗ μπλοκαρισμένα απο 2 πλευρές και απο χιλιάδες κόσμου που ματαίωσε τη "γιορτή" τους και τους έβαλε ξανά στις τρύπες τους. Και να..Τώρα ξαναβγαίνουν δειλά δειλά...
Για να πάρεουν την Τετάρτη αυτό που τους αξίζει απο εκατοντάδες κόσμου που αναμένεται να προσέλθει στον χώρο μπλοκάροντας τους "τυχόν υποαστηρικτές" του Πλεύρη.
Αντιφασιστικές πρωτοβουλίες και ομάδες, αριστερές οργανώσεις, αυτόνομοι νεολαίοι, αντιρατσιστές και άλλες πολιτικές ομάδες έχουν δηλώσει πως θα παρευρεθούν στα δικαστήρια δίνοντας ένα γερό και καλό μάθημα στους νοσταλγούς του Γ Ράιχ.


Φασίστες την Τετάρτη θα πάρετε αυτο που σας αξίζει!!
Φορέστε την μόνοι σας
απο τώρα και μην μπείτε καν στον κόπο-που θα αποδειχθεί μαρτύριο- να κατεβείτε στην Αθήνα. Και εσείς και τα τσίρκο της Θεσσαλονίκης που ζήτημα αν φτάσουν στο σταθμό Λαρίσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: