Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

Aγ, Παντελεημονας, το Ελληνικο Απαρχαιντ


Και χτες εκτιλύχθηκαν σκηνές απείρου κάλλους στην πλατεία Αγίου Παντελεήμονα στην Αχαρνών. 120 σύντροφοι και συντρόφισσες επισκέφτηκαν τηνπλατεία για να δηλώσουν αντιρατσιστική παρουσία, να μοιράσουν κείμενα, να παρέμβουν στην φασιστική κατοχή και να ανοίξουν την παιδική χαρά της πλατείας, η οποία έχει γίνει το μεγάλο διακύβευμα των φασιστοειδών της “επιτροπής κατοίκων”. Κατά την “άποψή” τους η συγκεκριμένη παιδική χαρά πρέπει να παραμένει κλιεστή για να εμποδίζονται οι μετανάστες να φέρνουν τα παιδιά τους για να παίξουν. Η αστυνομία επιτέθηκε απρόκλητα στους συντρόφους την ώρα που αποχωρούσαν με πλάτη διάφορα φασιστοειδή που στόλιζαν με τον ¨πλούσιο” λεκτικό τους “πολιτισμό” το όλο σκηνικό. Η σύγκρουση ήταν αναπόφευκτη και οδήγησε σε τραυματισμούς εκατέρωθεν αλλά και 5 συλλήψεις. Οι συλληφθέντες πέρασαν σήμερα από το αυτόφωρο με πλημμεληματικές κατηγορίες. ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι.

Η σύμπραξη αστυνομίας και φασιστοειδών συνεχίζεται αμείωτη με τηνπλατεία Αγίου Παντελεήμονα να ορίζεται ως το μεγάλο κρατικό και παρακρατικό πείραμα, ένας πιλοτικός θύλακας εθνοκρατικής καθαρότητας και μοριακής αντιμεταναστευτικής πολιτικής.


Ο χώρος των αναρχικών/αντιεξουσιαστών καλεί σε συζήτηση στο Πολυτεχνείο το Σάββατο στις 7μμ για την διοργάνωση μεγάλης κεντρικής πορείας ενάντια στους κυριαρχικούς σχεδιασμούς όσον αφορά τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: