Τρίτη, 9 Ιουνίου 2009

Αντιφασιστικη αναληψη ευθυνης

Τη νύχτα 3ης προς 4ης Ιούνη αποφασίσαμε να χτυπήσουμε με εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο της οικίας του, το μαχαιροβγάλτη της Χρυσής Αυγής και μπάτσο της ασφάλειας του α.τ. Αμαρουσίου, εν ονόματει Τσίκινη (η φωτογραφία του οποίου ανοίγει την ανάληψη ευθύνης), στην οδό Μ. στη Νέα Ιωνία.

Οι λόγοι της επίθεσης πολλοί μα και συγκεκριμένοι. Ας αρχίσουμε λοιπόν: Εδώ και πάρα πολλούς μήνες έχει ξεκινήσει μια τεράστια επιχείρηση καταστολής από το σύνολο των κρατικών μηχανισμών κατά των μεταναστών. Αυτή περιλαμβάνει από ελέγχους, συλλήψεις, ξυλοδαρμούς και εξευτελιστικές εξακριβώσεις σε δρόμους, πάρκα και μέσα μεταφοράς μέχρι απελάσεις ή κλείσιμο τους σε στρατόπεδα συγκέντρωσης. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι δολοφονίες με πλέον εξόφθαλμες αυτές που έχουν συμβεί στο μεταγωγών στην Πέτρου Ράλλη.

Από κοντά τα ρεπορτάζ των καναλιών, καθώς και τα άρθρα των εφημερίδων που σιγοντάρουν, παρουσιάζοντας αύξηση της εγκληματικότητας, που οφείλεται τάχα στους μετανάστες, εικόνες της “εγκατάλειψης του κέντρου”, που σε λίγο καιρό θα το διαχειρίζονται διάφοροι μεγαλοεργολάβοι, οι οποίοι έχουν φροντίσει ήδη να αγοράσουν κτίρια πάμφθηνα, όσο αυτά “αφήνονται” να υποβαθμίζονται, απολαμβάνοντας με αυτό τον τρόπο σε μια νύχτα τεράστιες υπεραξίες. Δεν διστάζουν μάλιστα, δημοσιογραφικά συγκροτήματα, με πρώτο και καλύτερο αυτό της Καθημερινής και του Σκάι, να αφήνουν υπόνοιες, ότι μεταξύ όσων περνούν στην Ελλάδα υπάρχουν και “επικίνδυνοι” για τη δημόσια ασφάλεια ισλαμιστές, που χρησιμοποιούν τη χώρα ως πέρασμα προς τη Δυτική Ευρώπη, υπηρετώντας σταθερά το δόγμα της ασφάλειας και της μηδενικής ανοχής.

Βέβαια, σκοπός όλης αυτής της εκστρατείας, δεν είναι ούτε η καθαριότητα του κέντρου της Αθήνας, ούτε η “εγκληματικότητα”, ούτε ασφαλώς το εμπόριο ναρκωτικών, το οποίο ελέγχουν θησαυρίζοντας διάφοροι κρατικοί υπάλληλοι, μπάτσοι και μη. Αυτό που ενδιαφέρει το κράτος είναι να αποκτήσει τον πλήρη έλεγχο της ροής του μεταναστευτικού ρεύματος (να μας συγχωρέσετε για τους καθεστωτικούς χαρακτηρισμούς, απλά θέλουμε να γίνουμε όσο το δυνατόν πιο κατανοητοί) όσο αναφορά τις ανάγκες του για φθηνό, “μαύρο” εργατικό δυναμικό. Η καταστολή που χρησιμοποιεί, οδηγεί στην πλήρη υποτίμηση των ζωών τους, στο να καταλάβουν ότι εδώ η θέση τους είναι στον πάτο του βαρελιού. Ότι θα κάνουν ό,τι τους προστάξουν, θα δουλεύουν αδιαμαρτύρητα ακόμα και ως το θάνατο, θα πληρώνονται ανάλογα με τις ορέξεις του κάθε αφεντικού ή θα ικανοποιούν τις σεξουαλικές εκτονώσεις των ντόπιων, όπως συμβαίνει εδώ και 20 χρόνια σε χιλιάδες μετανάστριες.

Και όταν δεν είναι υπάκουοι, αναλαμβάνει δράση το μακρύ χέρι του κράτους, οι φασίστες, οι παρακρατικές συμμορίες και οι λοιποί τραμπούκοι και “αγανακτισμένοι πολίτες”. Τα παραδείγματα πλέον είναι πολλά : Αιγάλεω, Ρέντη, Πάτρα, Αγ. Παντελεήμονας μέχρι τα πλέον πρόσφατα σε Νέα Ιωνία, Περισσό, Γαλάτσι και Λαμπρινή (στα οποία ο Τσίκινης με το διπλό ρόλο που έχει ως χρυσαυγίτης και ασφαλίτης, βοήθησε τα μέγιστα στην οργάνωση και εκτέλεσή τους).

Είναι ολοφάνερο, ότι οι πρόσφατες μαχητικές διαδηλώσεις οργής στο κέντρο της Αθήνας με αφορμή το προβοκατόρικο σκίσιμο του Κορανίου μέσα στο α.τ. Αγ. Παντελεήμονα, έβγαλαν από τα ρούχα (ή τις στολές, όπως προτιμούν άλλωστε) τους κρατικούς και όχι μόνο μηχανισμούς. Μέσα σε λίγες μέρες έγινε στόχος εμπρηστών (ποιών άραγε;!) τζαμί στην πλατεία Αττικής, μαχαιρώθηκε ένας Αφγανός πρόσφυγας, κάηκε το μίνι μάρκετ μετανάστη από το Μπαγκλαντές, ενώ το αποκορύφωμα ήταν η “τυχαία” πυρκαγιά στο κέντρο απόρων της εκκλησίας του Αγ. Παντελεήμονα, στο οποίο ο ιερέας, που ας σημειωθεί είχε δεχθεί πολλές απειλές, έδινε τροφή και στέγη σε μετανάστες.

Παρ’όλες τις προσπάθειές τους είμαστε μόλις στην αρχή της αντίδρασης των μεταναστών αδερφών μας. Τα ρίγη που ένιωσαν οι κρατούντες, όταν στα εξεγερσιακά γεγονότα του περασμένου Δεκέμβρη συμμετείχαν δίπλα σε τόσους άλλους και εκατοντάδες μετανάστες (οι οποίοι και πλήρωσαν βαρύ τίμημα με τον τεράστιο αριθμό απελάσεων), απλά επιβεβαιώνουν τις εκτιμήσεις μας και δυναμώνουν τους εφιάλτες τους.

Από την πλευρά μας, δεν έχουμε παρά να κάνουμε δύσκολη τη ζωή των κάθε λογής μπάτσων και παρακρατικών, φθάνοντας μέχρι την πόρτα τους, όπως και στην περίπτωση του θρασύδειλου χιτλερικού βρυκόλακα Τσίκινη. Να είναι σίγουροι ότι τα “ανδραγαθήματα” της συμμορίας τους, καθώς και της λοιπής κομπανίας δεν θα μένουν αναπάντητα. Θα έχουν την απάντηση που τους αρμόζει κάθε φορά, και αν συνεχίσουν θα χρειασθεί να ανεβάσουμε τον πήχη.
ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙ’ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ…Κομμάντο Χουσεΐν Ζαχιντούλ Τζαχανγκίρ / Επαναστατική Υπηρεσία Πληροφοριών

Υ.Γ1: Σύντροφε Βασίλη, καλό ταξίδι εκεί που πας…
Υ.Γ2: Δεν είναι οι κρετίνοι militants,
δεν είναι οι militants κρετίνοι… γι’ αυτό
Ας αφήσουμε τις αυταπάτες, κι ας ετοιμαστούμε για αγώνα
Έτσι σύντροφοι;ANΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ATHENS.INDYMEDIA

Δεν υπάρχουν σχόλια: