Πέμπτη 5 Ιουνίου 2008

Kαθήστε φρόνιμα θα μπούμε μες στα σπίτια σας!

'Αδωνη πάρε και τον Γιαννάκενα τον κολλητό σου φίλο, και πρωί πρωί στην Γαδα να κάνετε μηνύσεις. Μην ξεχάσεις να βγείς σε όλα τα τηλεοπτικά κανάλια να κλαφτείς, σε όλα τα δελτία και σε όλα τα ραδιόφωνα. Βάλε και τα πατριωτικά σκυλιά σου να αναπαράγουνε τις μαλακίες σου απο το διαδύκτιο, γιατί όπου να 'ναι μόνο από εκεί θα μπορείς να λες αυτά που λες.
Μην ξεχάσεις να δώσεις και ένα ρεσιτάλ στη Βουλή, να μας κάνεις και να ΓΕΛΑΣΟΥΜΕ βρε αδερφέ. Βάλε και τον Λεωνίδα να κλαψουρίζει στο Blue sky αύριο και κοίτα και καμιά μέρα μην μας δεις κόσμο μαζεμένο έξω απο τα στούντιο. Δεν θα έχει έρθει κανείς για να σου ευχηθεί!
Βγάλτε τώρα πάγκους έξω απο τα μπουρδέλα σας και εσύ και ο...Πελασγός και μοιράστε τα καμμένα βιβλία τσάμπα. Θυμάσαι; Κάποτε έλεγες θα το κάνεις στα Εξάρχεια. Ακόμα να σε δούμε να το κάνεις.
Πάρτε χαμπάρι πως όσο αναπαράγεται την μαλακία που σας χτύπησε και λέγεται πατριωτισμός, θα σας χτυπάνε (εκτός απο την μαλακία που είναι μόνιμη) όπου σας πετυχαίνουνε και με την πρώτη ευκαιρία όλοι όσοι ακόμα δεν πέφτουνε στον λάκκο με τα σκατά της κοινωνίας σας.

Καληνύχτα Αδωνη! Ονειρα γλυκά και ...ζεστά!!!!!!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΛΕΤΕ...;!!!
ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΑΔΩΝΗΣ... (ΑΧΑΧΑΧΑ!)

ΡΕ ΟΥΣΤ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ
P.COOL.US PROJECT ΑΠΟ www.narkissoi.blogspot.com

Ανώνυμος είπε...

Σκέτοι αλήτες είστε χωρίς ιδεολογία και χωρίς καμία "τσίπα", πέραν του ότι είστε οι ίδιοι φασίστες διότι δεν δέχεστε ούτε διάλογο ούτε άλλη άποψη εκτός της δικής σας.