Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση σε σπίτι στελέχους της Χ.Α στην Κόρινθο.

Tα ξημερώματα της 16ης Ιουνίου, και με αφορμή την συμμετοχή του Γ. Παλαιολόγου στα γεγονότα της 2ης Φεβρουαρίου, όπου στελέχη ακροδεξιών ομάδων μαζί με την συνεισφορά του κράτους και των έμμισθων κοπρόσκυλων των Μ.Α.Τ επιτέθηκαν με μαχαίρια και άλλα δολοφονικά αντικείμενα σε συντρόφους αντιφασίστες στο κέντρο της Αθήνας, επιτεθήκαμε με αυτοσχέδιους εμπρηστικούς μηχανισμούς στο σπίτι του Γ. Παλαιολόγου σαν μια πρώτη απάντηση στα κρούσματα νεοφασισμού που εμφανίστηκαν στον νομό και την ενεργή συμμετοχή ορισμένων σε αυτά.
Ο Γ. Παλαιολόγος το τελευταίο διάστημα εκτός απο την συμμετοχή του στα γεγονότα της 2ης Φεβρουαρίου, όπου αναγνωρίσθηκε απο συντρόφους αλλά και ο ίδιος παραδέχεται της συμμετοχή του ως "κατόρθωμα", είχε να επιδείξει άλλες 2 ρατσιστικές επιθέσεις, μία στο Κιάτο Κορινθίας και μία στο Βέλο Κορινθίας όπου εξύβριζε ασταμάτητα μετανάστες όπου καθόντουσαν στο καφενείο του χωριού.
Δυστυχώς για αυτόν και τους οικίους του, όλα μαθαίνονται και πολλοί δεν έχουν διάθεση να κρατήσουν το στόμα τους κλειστό!

Υγ. Όπως ήταν φυσικό και αυτή η δράση, όπως και η δράση των συντρόφων στην Θεσσαλονίκη αποκρύπτεται επιμμελώς απο τις αρχές.


Τα Ψέμματα τελείωσαν. Ήρθε η ώρα να πληρώσετε!



Αντιφασιστικοί Πυρήνες Δράσης Πελοποννήσου

Δεν υπάρχουν σχόλια: