Τετάρτη 5 Μαρτίου 2008

Kλάινε οι Μακεδονομάχοι , ούτε τους ψηφοφόρους του δεν μάζεψε ο Φυρερ

Η συστράτευση, ο ξεσηκωμός, ο πανζουρλισμός, η εθνική έγερση, η ελληνική απάντηση, το δίκιο που θα ξεχύνοταν στον δρόμο, ο έλληνας που θα έδινε την δική του απάντηση και ολα όσα συνόδευαν ως προπομπός της νέας ελληνικής επανάστασης που θα γινόταν απόψε στην Θεσσαλονικη, κατέληξε σε Βατερλώ του Λαος, ενα Βατερλό που μπορεί ο καθένας μας να καταλάβει αλλά που τα εθνόκοπρόσκυλα του Λαος ποτέ δεν θα παραδεχτούν.
Φτανει μια απλή αναζήτηση στα αποτελέσματα των τελευταιων εκλογών για να δεί οτι ο Καρατζαφέρης στις 2 περιφερειες της Θεσσαλονικής ( της πόλης οπου διοργανώθηκε το συλλαλητήριο και όχι στο σύνολο των νομών της Βορειας Ελλαδας) έλαβον (όπως θα ήθελε να λέγεται)


Α' Θεσσαλονίκης ψήφοι 23,786
Β' Θεσσαλονίκης ψήφοι 11,718

Με τα ΜΜΕ να σιγοντάρουν και να διαφημίζουν ασταμάτητα επι 1 εβδομάδας στα πρώτα τους θέματα το σημερινό συλλαλητήριο, με το Τηλε-αστυ το μόνο που να μην κάνει έιναι να βάζει εμβατήρια, με τον περιφερόμενο εθνο-θίασο να περιφέρεται σε όλα τα κανάλια επι 24ωρου βάσεως, και με μεταφερόμενους θιάσους με πούλμαν απο Αθήνα το Λαος δεν κατόρθωσε στο συλλαλητηριο του, να συγκεντρώσει ούτε τους ψηφοφόρους του ( Σύμφωνα με τον αριθμό που δίνουν τα ΜΜΕ).
Που ήταν οι Ελληναράδες Μακεδόνες Φύρερ σήμερα; Που ήτανε τα περιστέρια να κάτσουν στο κεφάλι σου ως θαύμα;
Αν απο τους συγκεντρωμένους κιολας αφαιρέσει κάποιος τους περαστικούς, τα γερόντια και τους ασφαλήτες τους οποίους επίσημα η ΓΑΔΑ έστειλε 300 , τότε μάλλον το εθνικο συλλαλητηριο Καρατζαφερακο απεδείχθει γιορτή μεταξύ στελεχών, συγγενών τους, μεταφερομένων εργαζομένων στο Τηλεαστυ, περαστικών και χριστιανών που ξέμειναν απο το παλέ.

Καληνύχτα Ελληναραδες

Υγ. Που σαι Ψωμιάδη καβάλα στα αλογο να πάρουμε τα Σκόπια;;
Που είναι ο Κοργιαλάς ψάλλει εμβατήρια;

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Περιορισμένη συμμετοχή στα εθνικιστικά συλλαλητήρια των «Μακεδονομάχων».

Χτυπήθηκαν δύο φασίστες 35 χρονών έξω από το Παλαί Ντε Σπορ από αντιφασίστες συντρόφους γιατί έφεραν εθνικιστικά σύμβολα πάνω σε μηχανάκι.

Και ενώ η κουστωδία Παπαθεμελή-Ζουράρι-Άνθιμου κράζει εναντίον του Καρατζαφέρη, ο λαός της πόλης γυρίζει την πλάτη στις εθνικιστικές κορώνες. Μόλις 3.000 αριθμεί η «λαοσύναξη» του Καρατζαφέρη στην παραλία, ενώ 5.000-6.000 μαζεύτηκαν στο Παλαί Ντε Σπορ για το …ίδιο θέμα!

Σύντροφοι, μπορείτε να προσθέσετε αμοιβαία το ΛΙΝΚ στο Blog σας!
Venceremos!

Ανώνυμος είπε...

Οι φασίστες δεν έχουν ούτε χρώμα, ουτε πατριδα,ουτε ταυτότητα. κατα την γνωμη μου οι Σκοπιανοι έχουν δικαιωμα να αυτοπροσδιοριζονται οπως επιθυμουν. Δεν εχουν δικαιωμα ομως, να υπονομευουν την αγαπη των ελλήνων για τον τοπο τους και να εκφραζουν αλυτρωτικες τασεις τυπου Μεγάλης Μακεδονιας(οπως βέβαια και Μεγαλης Ελλάδας αντιστοιχα).συμφωνω πληρως με το κειμενο, αλλα πρεπει να τονισω οτι επειδη θεωρω τον εαυτο μου ελληνα μακεδονα antifa, ισως θα πρεπε να καταλαβεις οτι πολιτες με εθνικη συνειδηση θελησαν στειλουν ενα μηνυμα, τιποτα αλλα.

revolution είπε...

Τελικα οι ρεπορτερ του αλφα ειπανε την αληθεια .Μιλησαν για 5 χιλιαδες κοσμο και ενω στις 7 η ωρα υπηρχαν 3 χιλιαδες, αλλες 2 χιλιαδες εφτασαν με πουλμαν απο πολεις της Β.Ελλαδας.

Περαστικα σας πατριωτες, ουτε οι ψηφοφοροι σας δεν σας ακολουθησαν στο ν ...πολεμο ! Ζωα