Δευτέρα 24 Μαρτίου 2008

Ζητω η 25η Μαρτιου



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

www.antifagr.tk

25.03.2008 Με εκδηλώσεις διαμαρτυρίας «γιορτάστηκε» και σήμερα η «Ημέρα Εθνικής Ανάτασης» με ομιλίες και παρελάσεις ανηλίκων μαθητών. Σε κάθε αυταρχικό κράτος η εξουσία φροντίζει από νωρίς να καλλιεργεί πίστη και υποταγή στους άρχοντες, τοπικούς, εθνικούς και πλανητικούς.

Δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ πραγματοποίησαν σήμερα εξορμήσεις σε μεγάλες πόλεις μαζεύοντας υπογραφές για το Δημοψήφισμα σχετικά με την κύρωση του ασφαλιστικού. Ταυτόχρονα εκφράστηκε η διαφωνία για τις παρελάσεις καλώντας τον κόσμο για το Συλλαλητήριο της 27ης Μάρτη στο Σύνταγμα (7 μ.μ.).

Μαθητές από την Αντιεξουσιαστική Κίνηση συγκεντρώθηκαν στις 10 το πρωί στα Προπύλαια πραγματοποιώντας παρέμβαση ενάντια στο ρόλο των παρεμβάσεων. Μοιράστηκαν προκηρύξεις και φωνάχτηκαν συνθήματα.

Αντιεξουσιαστές από τη Φάμπρικα Υφανέτ πέταξαν στο κέντρο της Θεσσαλονίκης τρικάκια ενάντια στα κράτη και τις πατρίδες και έγραψαν συνθήματα σε τοίχους.

Με πανώ και συνθήματα κόσμος από την Αντιεξουσιαστική Κίνηση Ιωαννίνων διαμαρτυρήθηκε σήμερα για τις παρελάσεις και το ρόλο που παίζουν στη νεολαία. Κατά το μεσημέρι κηνυγήθηκαν καμιά δεκαριά φασιστοειδή που τόλμησαν να εμφανιστούν φωνάζοντας συνθήματα για τη Μακεδονία.

Πηγές:

Bloggers

www.resistance2003.gr

http://athens.indymedia.org

http://patras.indymedia.org

Φωτογραφίες στο www.antifagr.tk