Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2008

Μπατσοι χεσμένοι και μερικοι φασιστες στο Θησειο ξαπλωμενοι



Για την χθεσινη αντιφασιστική πορεία δεν θα πώ πολλά. Μόνο οι φωτογραφίες που δείχνουν το μέγεθος του κόσμου, και ότι τα γουρούνια δεν είχανε τα @@ να πλησιάσουν καν την πορεία, παρά τα νοήματα που τους κάναμε να ερθουν πιο κοντά, τα λένε όλα!
Οσο για το Θησείο, έμαθα, οτι κάποια καλόπαιδα, πήρανε λάθος τρένο, μετά απο τις ψευτομαγκιές του κώλου ζητάγανε συγνώμη, μετά ορκιζόντουσαν οτι δεν είναι φασίστες ,μετά βάλανε τα κλάματα, μετά λιποθύμησαν και μετά φυγαδεύτηκαν απο την αστυνομία που πάντα προυμη να τους βοηθήσει ενήργησε, άργησε 10 λεπτά βέβαια και κάποιοι είχανε παιχνίδι, και μετά τους παρασχέθηκαν 1ες βοήθειες.
Τα καλόπαιδα που στο παρελθόν είχαν τραβήξει μαχαίρι, τράβηξαν και χτές άλλα δεν έφτασε να τους σώσει, έτσι παράτησαν κινητά, με...ενδιαφέροντα άκουσα μέσα στοιχεία και φωτογραφίες και φύγαν για τα έκτακτα εξωτερικά.

Περαστικά και στον κώλο βάλε Trooper τον σουγιά!

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://antifagr.wordpress.com

Σύντροφοι, μόλις μπορέσε προσθέστε και εμάς στα Λινκς σας!
Venceremos!

http://antifagr.wordpress.com

Ανώνυμος είπε...

o anastasakis (trooper) einai korinthios fasistas kai exei episkeftei kai to nosokomeio tis korinthoy kana dyo fores apo ksilo poy exei faei apo syntrofoys kai metanastes.alla myalo den vazei.poy tha paei omws?tha strosei....