Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2008

Δικάζεται αυριο ο Πορκυ- Αντιφασιστική συγκέντρωση στα δικαστήρια


Αντιφασιστική συγκέντρωση έχει καλεστεί με χιλιάδες αφίσες σε όλη την Αττική από αναρχικούς κι αντιεξουσιαστές, αύριο Παρασκευή 15 Φλεβάρη και ώρα 9π.μ. στο εφετείο της Αθήνας (Αλεξάνδρας). Εκεί θα διεξαχθεί το εφετείο του προφυλακισμένου νεοναζί μαχαιροβγάλτη Ρουμελιώτη (Πόρκυ) ο οποίος πριν από τρία περίπου χρόνια είχε πρωταγωνιστήσει με τη συνοδεία της νεοναζιστικής συμμορίας του σε επιθέσεις απέναντι σε νεολαίους, "διαφορετικούς", χώρους κοινωνικής αντίστασης, καταλήψεις κ.ά.
Επιθέσεις οι οποίες δεν κατάφεραν να μείνουν στα σκοτεινά αλλά πήραν την σχετική δημοσιοποίηση, απαντήθηκαν κοινωνικά και πολιτικά από όσους κι όσες δεν αρκούνται στην ένοχη σιωπή απέναντι στην νεοναζιστική επιθετικότητα.
Επιθέσεις οι οποίες, μεταξύ άλλων, είχαν σαν αποτέλεσμα δύο μαχαιρωμένους νεολαίους και αντιφασίστες οι οποίοι σύχναζαν στην πλατεία μοναστηρακίου και βρέθηκαν μπροστά σε επιχείρηση εκκαθάρισης την οποία διεξήγαγε η νεοναζιστική συμμορία του Πόρκυ. Οι δύο σύντροφοι βρέθηκαν βαριά τραυματισμένοι ύστερα από επίθεση με μαχαίρια
την οποία και δέχτηκαν.
Ο Πόρκυ προφυλακίστηκε πριν από 2 περίπου χρόνια όταν και βγήκε σχετικό ένταλμα σύλληψης ύστερα από μηνύσεις.

Να βρεθούμε όλοι μαζί στο δρόμο αύριο στην αντιφασιστική συγκέντρωση για να δηλώσουμε την αλληλεγγύη μας στους δύο μαχαιρωμένους νεολαίους, να μπλοκάρουμε τους νεοναζιστικούς κύκλους συμπαράστασης του δολοφόνου Πόρκυ, και να σταθούμε απέναντι στις κρατικές και παρακρατικές συμμορίες της δημοκρατίας δηλώνοντας ότι καμία παρακρατική και νεοναζιστική επίθεση δεν θα μείνει αναπάντητη.





Θα τον αφήσετε μόνο σαν τον Πλέυρη ;;;

Γκελ μπουρνταν άλλωστε η Γαδα δίπλα θα είναι! Θα χετε ενισχύσεις

Πορκυ η φαλάκρα σου αυριο θα γεμίσει χλέπες

Ελπίζουμε να μην σε αφήσει μόνο η παρέα σου....



Φερτε και την χαμένη πατριώτισσα, αν την βρείτε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: