Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

O λαός δεν ξεχνά τους φασίστες τους κρεμά

Τον πούλο πήρανε οι Χρυσαυγιτες μετά την προβοκατόρικη ανακοίνωση αλλεγγύης τους για την Ναυπηγοεπισκευαστική Ζώνη Περάματος.

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Πληροφορηθηκαμε ότι η τοπική οργάνωση του Πειραιά της «Χρυσής Αυγής» ανάρτησε στην ιστοσελίδα της την ανακοίνωση-αφίσσα με την οποία καλούμε στη συγκέντρωση μας της 17 του Φλεβάρη στο Πέραμα και δηλώνει πως υποστηρίζει τον αγώνα μας κατά του «κομμουνιστικού ΠΑΜΕ».

Η αυτοοργάνωση χαρακτηρίζει προβοκατόρικη αυτήν την ανακοίνωση και θεωρεί ότι έχει σαν στόχο να εμφανίσει τους εργάτες της Ζώνης σαν σύμμαχους μιας ρατσιστικής οργάνωσης και σαν αντικομμουνιστές.

Οι εργάτες της Αυτοργάνωσης δίνουν πάλη για την επιβιώση τους που σημαίνει πάλη για την ανάπτυξη της Ζώνης και όλης της χώρας και πάλη για την ενότητα όλων των εργατών και για τη συνδικαλιστική δημοκρατία στο χώρο δουλειά μας. Σε αυτόν τον ταξικό, δημοκρατικό και πατριωτικό μας αγώνα θέλουμε σαν συμπαραστάτες μας όλους τους ανθρώπους που όπως και εμείς οι ίδιοι έχουν διαφορετικές πολιτικές και ιδεολογικές απόψεις οπότε ανάμεσά τους και κομμουνιστές .


Οι μόνοι που δεν μπορούν να χωρέσουν σε ένα τέτοιο αγώνα είναι οι ρατσιστές της Χρυσής Αυγής που μόνο διασπούν την εργατική τάξη

Δηλώνουμε πως δεν θέλουμε την στήριξή τους και θεωρούμε άκρως ανεπιθύμητη την παρουσία των ρατσιστών της Χρυσής Αυγής στις όποιες εκδηλώσεις του αγώνα μας.


Πέραμα 16/2/2010

Το Συντονιστικό της Αυτοοργάνωσης των Εργατών της Επισκευαστικής Ζώνης του Περάματος

3 σχόλια:

RiotWolf είπε...

ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ
ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ
ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ (Α)

Ανώνυμος είπε...

http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1018019

File ama thes balto monimo link sto site sou!

'ena arxeio gia toys neonazi tou laos'

kostas_kataras είπε...

Φασιστας καλος μονο νεκρος.
Ο Μελιγαλας χωραει πολλους