Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΧΤΕΣ ΗΤΤΗΘΗΚΑΝ

Xωρις να πω πολλά μιας και το συνοθύλευμα των 200 κοπριτών περιλαμβανομένων τοξικομανών, φιλοχουντικών παππούδων, αρείων απο ....την Αρμενία και σαπιοκοιλιάδων με γυναικομαστία σκορπίζει όσο εμφανίζονται νέες φωτογραφίες απο το Εφετείο στα μέσα, παραθέτω 2-3 αναλύσεις απο το Indymedia που μου φάνηκαν ενδιαφέρουσες.




1 - OI ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΛΑΟΣΥΝΑΞΗ, ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΒΓΗΚΕ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΘΙΑΣΟΣ.
ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΤΩΝ 8 ΔΗΜΩΝ !!! ( ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΧΑΝΕ ΔΙΑΛΕΞΕΙ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ ΩΣΤΕ ΡΙΧΝΟΝΤΑΣ ΑΔΕΙΑ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΓΕΜΑΤΑ ) ΟΛΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΓΙΑ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ, ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΑΘΗΝΑ, ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ Η ΟΜΟΝΟΙΑ, ΝΑ ΠΛΗΜΜΥΡΙΣΕΙ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ..
ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΠΑΡΑ 1-2 ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΑΝ ΤΗ ΛΕΞΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΝΑΡΤΗΜΕΝΑ ΣΕ ΚΟΛΩΝΑΚΙΑ.


ΑΝΤΙ ΑΥΤΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ 200 ΝΟΜΑΤΑΙΟΙ ( ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΡΘΑΝΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ) , ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΟΧΟΥΝΤΙΚΑ ΠΑΠΠΟΥΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΕΡΓΟΥΣ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΞΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΗΚΑΝ ΣΕ ΕΙΔΙΚΟ ΘΕΜΑ, ΤΟΥΣ ΠΛΑΙΣΙΩΝΑΝ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΓΕΜΙΣΕ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΕΣ ΠΑΡΑ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΛΟΥΒΕΣ, ΜΕ ΔΙΑΔΗΛΩΤΕΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΟΣΜΟ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΙ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΧΤΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ( ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ) ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΑΡΕΟΥΛΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΙ ΧΑΒΑΛΕ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΣΗΜΑΣΙΑ.

ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΕΡΑΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΥΠΗΡΧΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΚΡΑΤΙΟΝΤΟΥΣΑΝ. ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΟΣΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ( ΟΛΗ ΤΗ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΛΑ, ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΨΕΜΜΑ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΟΥΣ ) ΣΤΟ ΕΦΕΤΕΙΟ ΕΦΕΥΓΕ ΚΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΙΜΟ.

ΥΓ. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΘΑ ΠΩ ΚΡΙΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΤΕΓΚΛΗΣΕΙΣ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΙΑΔΗΛΩΤΩΝ ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΒΛΕΠΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΓΡΙΕΣ ΔΙΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΤΟΥΣΑΝ ΟΤΙ ΒΡΟΥΝ, ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΒΑΓΑΝΕ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣΑΝΕ ΑΛΛΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΛΥΣΙΔΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΩΣΤΕ ΟΙ ΕΞΑΓΡΙΩΜΕΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΤΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΡΙΧΝΑΝ ΣΩΡΙΔΟΝ



2 - Προφανως οταν γραφεις για τοξικομανεις αναφερεσαι σε αυτο το ποστ http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1027482

Οπου οι φατσες που φαινονται στην φωτο στο 1ο ποστ ειναι ολες στις φωτογραφιες κατω απο το εφετειο με τους φασιστες μαζι !
Απλη σημειωση για να μην μπερδευονται αλλοι που δεν εχουν διαβασει το αλλο αρθρο που αναφερεις.
Κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα, ειδικα η αναφορα σου στο οτι διαλεξαν επιτροπες απο τους 8 μεγαλυτερους δημους της αθηνας μπας και παει κανενας ασχετος μαζι τους ειναι πολυ επιτυχημενη.
Και για το τελευταιο που λες, νομιζω ειναι ευδιακριτο στο video του tvxs οπου καποιος με μια ντουντουκα τους φωναζει στους μεταναστες που απαντανε στους φασιστες ( πισω πισω ) και καλει ελληνες διαδηλωτες να κανουν αλυσιδα.

Οι φασιστες εχτες περιμεναν ( ειδικα προεκλογικα ) πολλα παραπανω και οτι και να γραφουνε για επιτυχημενες συγκεντρωσεις θυμιζουν αθλητικες εφημεριδες μετα τις ηττες των ομαδων τους, που εχουνε χασει το τοπι και απεγνωσμενα ψαχνουνε κατι θετικο απο ολο το Βατερλω.
Μπραβο σε οσους κατεβηκαν στην Κοτζια, στην Κανιγγος, στο Εφετειο, και σε οσους δεν αφησαν τη συμμαχια ( οχι σταματηστε τον πολεμο - αλλα μπατσων και νεοναζι ) να πορευονται στην αθηνα σε αποσταση ανω των 150 μετρων.



3 - Πετυχαίνω το απόγευμα ειδήσεις στο ΑΛΤΕΡ. Η παραπληροφόρηση

των καναλιών είναι πασίγνωστη, οπότε οι αλλοπρόσαλλες αναφορές
δεν με παραξένεψαν, ώσπου έδειξε τις αναφορές των ξένων καναλιών
και μου μπήκαν οι ψύλλοι. Στο CNN έλεγε για καταστροφές στην Αθήνα
από 200 ταραξίες που αντιδρούν στους μετανάστες!! ..και..

Καλά μαντέψατε. Έδειχνε τις μολότοφ και πετροπόλεμο με την αστυνομία.

Θεωρώντας ότι δεν έγινε "λάθος" (για εσωτερική κατανάλωση) στη μετάφραση,
εγώ βγάζω το συμπέρασμα, ότι "πολίτες" (έστω ταραχοποιοί) έρχονται
σε πόλεμο με το κράτος λόγω των λαθρομεταναστών. Πιο απλά,
οι μετανάστες είναι πρόβλημα και μάλλον το κράτος τους συμπεριφέρεται
καλά, για να τα βάζουν μαζί του οι "ταραχοποιοί" (και να συγκρούνται με την αστυνομία).

Επίσης δεν είδαμε και τρομερό πάθος να καλύψουν τα γεγονότα τα δικά μας κανάλια...

Υ.Γ:Οι Ελληναράδες ίσως πλέον έχουν και πολύ σοβαρά προβλήματα
στα εσωτερικά τους, σίγουρα κάποιοι δεν χάρηκαν με τους πρεζάκηδες
και τα επιχειρήματα που προσυλιτίζουν τα όποια πιτσιρίκια καταρρέουν.

1 σχόλιο:

Μεταχειρισμένη Τυρόπιτα είπε...

Να σαι καλα που στο
http://destroyfascism.blogspot.com/2008/07/k.html
ειχες παρουσιασει τις απειλες καποιων δημιων της ενημερωσης προς συντροφους. Το επραξαν με τον πιο τραγικο τροπο. Την απαντηση της ΛΑΙΚΗΣ ΟΡΓΗΣ την ελαβαν.
Τελικα οι παρακρατικοι οντως υλοποιησαν οτι ειχαν "διαφημισει" στις σκουπιδιφυλλαδες τους.
Ερωτηση: αν εχουμε δημοκρατια με τις αξιωσεις που διατυμπανιζουν πως διεπετε τοτε ο εισαγγελεας γιατι δεν επραξε τα δεοντα;

ΣΥΝΕΧΙΣΕ.